Hírek

Rendőrökkel csaptak össze a battai karatésok

A BM Országos Karate és Kick-boksz Bajnokság szeptember 17-én, szombaton Debrecenben került lebonyolításra. Az esemény különös presztízzsel bír a belügyi szervek dolgozói körében. A sportszerűség itt alapvető és magától értetődő dolog, ám a ringben nem volt barátság, kemény harcok folytak a győzelemért. A WKF és full-contact szabályrendszerben megrendezésre került összecsapásokon több országos és nemzetközi hírű karatéka, illetve kick-boksz harcos is megmutatta tudását.  A versenyen az ország szinte minden megyéje képviseltette magát 21 csapat és 100 versenyző részvételével zajlott a viadal. 

Register to read more...

SKI MSZ tisztújító közgyűlés

2011. júliusában rendben lezajlott az SKI MSZ (Shotokan Karate International Magyarországi Szövetsége) éves közgyűlése, ami egyben tisztújító közgyűlés is volt, hisz az eddigi elnökségnek lejárt a 4 éves mandátuma. (Eddigi elnökség: Lovász György, alelnökök: Bucsk-Tonk Dóra, Dudás Lajos). Az a megtiszteltetés érte az egyesületünket, hogy az eddigi munkánk és eredményeink elismeréseképpen Fodor Attilát is beválasztottak az elnökségbe.

Az új elnökség:

Elnök: Lovász György

alelnökök / elnökségi tagok:

Bucsk-Tonk Dóra, Cziráky Zoltán, Béres János, Fodor Attila

Az új tisztséghez gratulálunk. 

Európa Bajnokság beszámolója

2011. május 27-29. között sikeresen lezajlott a hazai rendezésű 12. SKIEF Európa Bajnokság Székesfehérváron. A rendezvényen 18 ország több mint 600 versenyzője mérette meg magát és adta tanúbizonyságát, a kiváló felkészültségének.

A 93 főből álló Magyar Csapat az országok közötti előkelő 6. helyen végzett.

A SKI MSz válogatott tagjaként a battai karatésok is nagymértékben részesei voltak ennek a szép sikernek. Pénteken a Master kategóriában Fodor Attila 5. helyezést szerzett. Almási Loretta a Junior lányok között katában 9. és kumitében pedig a kiváló 5. helyezést harcolta ki.

Register to read more...

Karate Európa Kupa - Verseny a hegyek között

Nagy pelyhekben esett a hó február 19-én szlovéniában, amikor Ruse városának stadionjába.a magyar csapat tagjaként  27 klub 300 versenyzője között a százhalombattai karate csapat is bevonult a megynyitó ceremóniára. A meghívásos nemzetközi versenyen Szlovénia, Szlovákia, Szerbia, Olaszország és Magyarország legjobb karate klubjai és válogatott versenyzői mérhették össze tudásukat és készülhettek a májusban hazánk által megrendezendő SKIF Karate Európabajnokságra.