Korábbi híreink

Hírek

Adó 1 %

Tisztelt karatés és "kevésbé karatés" Ismerőseink!

Ezúton tájékoztatunk titeket, hogy most lehetőségetek van óvodás és iskolás gyermekek testi - lelki és szellemi fejlődését segíteni az adótok 1 %-ával. A Százhalombattai Karate Egyesület 1999. június 15-én alakult sportegyesület, amely így jogosult az 1 %-os támogatásra. Egyesületünk az eddig felajánlott összegeket verseny-nevezésekre, gyakorló és védőfelszerelésekre, valamint táboroztatásra használta fel. Amennyiben úgy döntesz, hogy adód 1 %-át e nemes célra fordítod, azt az alábbi adószámon teheted meg:

 

18685822-1-13

Köszönettel és tisztelettel:

A Százhalombattai Karate Egyesület tagjai.

Ötödik Kawasoe-tábor

Ötödik alkalommal tett eleget a Százhalombattai Karate Egyesület meghívásának Norio Kawasoe 8. Danos mester. Közreműködésével közel száz sportoló fejlesztette technikai tudását a május első hétvégéjén megtartott edzőtáborban Százhalombattán.

Bővebben...

Országos bajnoki címvédések Zalában

 Összesen 19 klub 130 versenyzője lépett a küzdőtérre szombaton az Atrox Kupáért kiírt SKIF szabályrendszerű shotokan karate országos bajnokságon. A mezőnyben a százhalombattai klub versenyzői is 15 fővel indultak. Az egész napos csaták két fő kategóriában (formagyakorlatok és küzdelem) zajlottak és csapatunk tagjai a tőlük megszokott kiemelkedően szép eredményeket érték el.

Bővebben...

Rendőrökkel csaptak össze a battai karatésok

A BM Országos Karate és Kick-boksz Bajnokság szeptember 17-én, szombaton Debrecenben került lebonyolításra. Az esemény különös presztízzsel bír a belügyi szervek dolgozói körében. A sportszerűség itt alapvető és magától értetődő dolog, ám a ringben nem volt barátság, kemény harcok folytak a győzelemért. A WKF és full-contact szabályrendszerben megrendezésre került összecsapásokon több országos és nemzetközi hírű karatéka, illetve kick-boksz harcos is megmutatta tudását.  A versenyen az ország szinte minden megyéje képviseltette magát 21 csapat és 100 versenyző részvételével zajlott a viadal. 

Bővebben...