Hírek

Balatoni nyári tábor

Nyár, Balaton, Karate!

A "szokott helyen" Balatonszemesen 2013-ban is megrendezésre kerül az évi nyári edzőtábor (elhelyezés: 4, 5, 6 ágyas szobában fürdőszobával, napi 3x étkezés és napi 2x edzés). A rendezvény péntektől (06.28.) Országos Shotokan Karate International Hungary rendezvénnyé növi ki magát sok neves mester és válogatott kumite és kata edző teszi tiszteletét a helyszínen, akiktől rengeteget lehet és kell is tanulni. Aki már volt táborban biztosan szívesen jön újra, aki még nem annak itt az idő és a kiváló lehetőség, hogy kipróbálja

 

Részletes információ a plakáton, sokszorosítható, másolható megosztható.

 

Adó 1 %

Tisztelt karatés és "kevésbé karatés" Ismerőseink!

Ezúton tájékoztatunk titeket, hogy most lehetőségetek van óvodás és iskolás gyermekek testi - lelki és szellemi fejlődését segíteni az adótok 1 %-ával. A Százhalombattai Karate Egyesület 1999. június 15-én alakult sportegyesület, amely így jogosult az 1 %-os támogatásra. Egyesületünk az eddig felajánlott összegeket verseny-nevezésekre, gyakorló és védőfelszerelésekre, valamint táboroztatásra használta fel. Amennyiben úgy döntesz, hogy adód 1 %-át e nemes célra fordítod, azt az alábbi adószámon teheted meg:

 

18685822-1-13

Köszönettel és tisztelettel:

A Százhalombattai Karate Egyesület tagjai.

Ötödik Kawasoe-tábor

Ötödik alkalommal tett eleget a Százhalombattai Karate Egyesület meghívásának Norio Kawasoe 8. Danos mester. Közreműködésével közel száz sportoló fejlesztette technikai tudását a május első hétvégéjén megtartott edzőtáborban Százhalombattán.

Register to read more...

Országos bajnoki címvédések Zalában

 Összesen 19 klub 130 versenyzője lépett a küzdőtérre szombaton az Atrox Kupáért kiírt SKIF szabályrendszerű shotokan karate országos bajnokságon. A mezőnyben a százhalombattai klub versenyzői is 15 fővel indultak. Az egész napos csaták két fő kategóriában (formagyakorlatok és küzdelem) zajlottak és csapatunk tagjai a tőlük megszokott kiemelkedően szép eredményeket érték el.

Register to read more...