Hírek

Ippon Shobu Magyar Bajnokság 2007

2007. 11. 10. Ippon Shobu Magyar Bajnokság, Budapest

Egyesületünk 10 fővel vett részt a versenyen. A sajátunktól eltérő szabályrendszerben kellett teljesíteni, ettől függetlenül több dobogós hellyel büszkélkedhet egyesületünk. Fényképek mellékelve a galériában

Nyári edzőtábor beszámolója 2007

{mosimage}Egyesületünk idén a Balatonon tartotta nyári táborát. Mindenki egybehangzó véleménye szerint eddig ez a tábor sikerült a legjobban. Az éjszakai fürdőzések, vizi edzések, és tábortűz mellett természetesen idén is volt vizsga, és izzasztó edzések.

{mosimage}Az idei év egyértelmű szenzációja Sensei Lovász György volt, aki - elfogadva meghívásunkat - 3 nagyon tanulságos és persze igen fárasztó edzéssel ajándékozta meg egyesületünket. Az SKI Szövetség Magyarországi 5. Danos vezetője mindenki számára érdekes edzéseket tartott, rámutatva arra nem elhanyagolható tényre, hogy van még mit tanulnunk, van még hová fejlődnünk.

Egyesületünk a tábor után szeptember 10-étől gőzerővel folytatja edzéseit, készülve egy szeptemberi, Szlovéniai nemzetközi megmérettetésre, valamint a Magyar Bajnokságra, az Európa Bajnokságra Szardínia szigetén, illetve december 8-án egyesületünk rendezi meg az SKI Országos Bajnokságát Százhalombattán.

A versenyeken kívül több felkészítő edzőtáborban is részt fogunk venni, valamint az év végén egy több, mint 100 fős tábort tartunk a SZISZKI-ben.

Az Európa Bajnokságra szponzorok jelentkezését várjuk.

Diákolimpia eredmények

A karate diákolimpiai országos döntőjén, Dunakeszin a keleti és a nyugati csoport négy-négy legjobb csapata vett részt. A százhalombattai Shotokan Karate Egyesület versenyzői közül KATA gyakorlatban Osztovics első, Bakonyi D. második, Török és Voda pedig harmadik helyezést ért el. KUMITE-ben Bakonyi D. és Osztovics a második, Bakonyi K. pedig a harmadik helyet szerezte meg.

GRATULÁLUNK!

Edzőtáboroztunk

Március első hétvégéjén részt vettünk egy három napos felkészítő edzőtáboron, melyet Kesic Bogdan 6. Danos Mester tartott Érden. A táborban a versenyfelkészítő gyakorlatok mellett új technikákat, és Bogdan Mester szemléletét is elsajátíthattuk.