Korábbi híreink

Hírek

Friss feketeöveseink!

2008. március 21-én Gönczi Csaba és Vadász Tamás a battai egyesületből elsőkként tették le a fekete öves (első danos) vizsgájukat Kawasoe Sihan-nál. Ezúton is gratulálunk nekik, büszkék vagyunk teljesítményükre, és kitartó munkájukra. 

Újra Szlovénia

2008 02 23-án Szlovéniában vettünk részt egy nemzetközi versenyen, ahová 3 ország kb. 150 versenyzője nevezett. Mivel támogatást nem kaptunk, saját költségből fizettük az utazást, nevezést és a szállást, ezért a szűkös keret miatt csak négy versenyzővel indulhattunk. Nagy büszkeségünkre a versenyről mind a négy battai versenyző éremmel a nyakában tért haza. Örömteli előre haladás, hogy míg katában (formagyakorlat) a szubjektív megítélés miatt csak a nyolcas döntőkig jutottak a fiatal versenyzők, addig kumitéban (küzdelem) egyértelmű fölényünket bizonyítottuk.
Eredmények:
- Voda Viktória kumite 2. hely (14 év + 60 kg, barna és fekete öv)
- Osztovics Brigitta kumite 3. hely (14 év + 60 kg, barna és fekete öv)
- Angyal Ádám kumite 3. hely (14 év + 60 kg, barna és fekete öv)
- Fodor Attila kata 2. hely (master)
Gratulálunk!
(Képgalériába töltöttünk fel képeket, ajánljuk mindenki figyelmébe.)

Európa Bajnokság Szardínián

2007.11.22 - 26 Shotokan Karate International Európa Bajnokság Olaszország, Szardínia

Anyagi kereteink sajnos csak 6 fő részvételét tették lehetővé az Európa Bajnokságon. A megmérettetésre a válogatott keret már több, mint 6 hónapja heti 4 edzéssel, valamint felkészítő táborokkal és versenyekkel gyakorol. Versenyzőink felkészültségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a 12 fős Magyar Válogatott felét a battai tanítványok teszik ki. Büszkék vagyunk rájuk.
Mivel ez az első ilyen versenyünk, így reális célnak a 8-as döntőbe jutást tűztük ki. 

Ippon Shobu Magyar Bajnokság 2007

2007. 11. 10. Ippon Shobu Magyar Bajnokság, Budapest

Egyesületünk 10 fővel vett részt a versenyen. A sajátunktól eltérő szabályrendszerben kellett teljesíteni, ettől függetlenül több dobogós hellyel büszkélkedhet egyesületünk. Fényképek mellékelve a galériában