Hírek

2020 tanfolyam

 

 

SKI OB 2019

Várakozáson felüli szereplés az SKI Országos Bajnokságon!

2019.04.08-án Ercsiben rendezték a Shotokan Karate International Magyarosrszági Szövetségének Országos Bajnokságát és az utánpótlás versenyzők részére meghírdetett  Kohai Kupát. 

26 egyesület közel 300 karatékája nevezett, köztük a Százhalombattai Karate Egyesület 26 versenyzője. 
Sajnos a csapatból ketten sérülés miatt nem tudtak tatamira állni, de a 24 versenyző teljesítménye az összesített csapatversenyben az előkelő 3. helyet jelentette egyesületünknek.
Néhányan az életük első karate versenyén szerepeltek és mé
gis dobogós helyezések sorát tudták elérni.  

Gratulálunk minden versenyzőnek, aki képviselte a battai színeket, hiszen katában, kumitében, kihonban, szivacs-kumitében is több kategóriában lettek százhalombattai BAJNOKOK. 

Első helyezést értek el:
Kun Gergely, Forgács Noel, Kolbert Arnold, Kolbert Alex, Bálint Roland, Kövesi Márk, Lengyel-Eve Tímea, Eve Panna, Monostori Péter,  Sándor Imre   
Második helyezést értek el:
Poszpicsek Bálint, Sámán Gyöngyvér, Lengyel-Eve Tímea, Vadász Tamás, Nyíri Zoltán, Szepesi-Nagy István,  
Harmadik helyezést értek el:
Kun Gergely, Forgács Noel, Kolbert Arnold, Ódor Barnabás, Ódor Benedek, Bálint Attila, Sándor-Láng Panna, Szenczi Noel, Sámán Gyöngyvér, Bán Szilárd, Kalmár Máté  

Egyesületünket a bírói karban Sandor Imre vezetőedző, nemzetközi bíró képviselte.

A verseny fontos állomása volt  a nyári világbajnokságra történő felkészülésnek. Az egyesület két válogatott tagja,  Sándor Imre és Vadász Tamás számára bíztató jel, a formagyakorlatban megszerzett első illetve második hely.
 
Reméljük, hogy ez a remek szereplés mindenkinek kellő motivációt ad a további karate gyakorláshoz és az izzasztó, gyakran fárasztó edzésmunkához. Megyünk tovább az úton, csak így tovább, hajrá BATTA!!!

 

 

SKI MSZ Országos Bajnokság 2018

Karateöröm 
Várakozáson felül szerepeltek a battai versenyzők a Shotokan Karate International MSZ Országos Bajnokságon április 7-én Kőszegen
Tizenöt egyesület közel 200 versenyzője között - sajnálatos betegségek és sérülések miatt - csupán 10 versenyző képviselte Százhalombattát, de ők szívvel-lélekkel harcoltak és bizonyították, hogy a felkészülés során elvégzett munka nem volt hiábavaló.

A battaiak a csapatverseny ötödik helyén végeztek öt arany-, öt ezüst- és négy bronzéremmel, valamint három negyedik helyezéssel. Már a legfiatalabbak között is komoly meglepetések születtek: Lakatos Péter a 9-10 évesek mezőnyében élete első versenyén ezüstérmet szerzett kumite és kata versenyszámokban, őt csak csapattársa, Kövesi Márk előzte meg, aki rendkívül határozott hozzáállással mindkét versenyszámban a dobogó legfelső fokára állhatott. Bán Szilárd a 14-15 évesek kumite versenyében okos, taktikus küzdelemmel harmadik helyezett lett, méltó ellenfele volt a nála képzettebb és rutinosabb küzdőtársaknak. A hölgyek versenyében duplázott Lengyel-Eve Tímea, aki aranyérmet szerzett kata és kumite versenyszámban, egyaránt kimagaslóan teljesítve. Sámán Gyöngyvér katában bronz-, kumitében ezüstérmet kapott. A felnőtt férfiak 35 éves korosztályában Cseh Kornél és Erdődi László is kiválóan szerepelt. Formagyakorlatban a dobogó második és harmadik fokára állhattak a kezdő illetve a haladó kategóriában. Sándor Imre arany-, Vadász Tamás ezüstérme is egyértelmű siker a masters kata népes mezőnyében. Sándor Imre vezetőedző a bírói karba is felkérést kapott.
A versenyen nyújtott kiváló szereplés remek kezdete a 2019. évi világbajnokságra történő felkészülésnek.

Minden versenyzőnek gratulálunk!
 

Edzésidőpontok

Figyelem!

Edzésidőpontok a 2019/20-es tanévben.

Haladó edzések:

Kedd :18:00-20:00  /20:00-20:30 kötetlen gyakorlási lehetőség   (1.sz Általános iskola kis tornaterm)

Csütörtök: 18:30-23:00    (1.sz Általános iskola kis tornaterm)

 

Kezdő edzések:

Kedd :17:00-18:00  (1.sz Általános iskola kis tornaterm)
Csütörtök: 17:30-18:30    (1.sz Általános iskola kis tornaterm)