Gondolatok

Az itt lévő információk üzleti célra nem használhatók fel. A dolgozatok tartalmára hivatkozások elhelyezhetők könyvekben, on-line szolgáltatásokban vagy más médián, de az alábbiak kivételével sem az egész, sem pedig részei a továbbiakban nem használhatók fel, nem publikálhatók és nem terjeszthetők az Százhalombattai Karate Egyesület, valamint a dolgozatok íróinak együttes, előzetes írásos engedélye nélkül. Az engedély kéréshez kérjük küldjön elektronikus levelet az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, melyben neve, postacíme, a felhasználni kívánt információt és további felhasználás módját írja le.

 

Kinyomtathatóak, illetve felhasználhatóak ezek az információk személyes vagy oktatási céllal azzal a feltétellel, hogy 1) nem módosítható az információ, 2) a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti.

 

A Százhalombattai Karate Egyesület mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk bármilyen használatából adódó bármilyen káresemény vagy félreértés bekövetkeztéért.