Korábbi híreink

SKI OB 2019

Várakozáson felüli szereplés az SKI Országos Bajnokságon!

2019.04.08-án Ercsiben rendezték a Shotokan Karate International Magyarosrszági Szövetségének Országos Bajnokságát és az utánpótlás versenyzők részére meghírdetett  Kohai Kupát. 

26 egyesület közel 300 karatékája nevezett, köztük a Százhalombattai Karate Egyesület 26 versenyzője. 
Sajnos a csapatból ketten sérülés miatt nem tudtak tatamira állni, de a 24 versenyző teljesítménye az összesített csapatversenyben az előkelő 3. helyet jelentette egyesületünknek.
Néhányan az életük első karate versenyén szerepeltek és mé
gis dobogós helyezések sorát tudták elérni.  

Gratulálunk minden versenyzőnek, aki képviselte a battai színeket, hiszen katában, kumitében, kihonban, szivacs-kumitében is több kategóriában lettek százhalombattai BAJNOKOK. 

Első helyezést értek el:
Kun Gergely, Forgács Noel, Kolbert Arnold, Kolbert Alex, Bálint Roland, Kövesi Márk, Lengyel-Eve Tímea, Eve Panna, Monostori Péter,  Sándor Imre   
Második helyezést értek el:
Poszpicsek Bálint, Sámán Gyöngyvér, Lengyel-Eve Tímea, Vadász Tamás, Nyíri Zoltán, Szepesi-Nagy István,  
Harmadik helyezést értek el:
Kun Gergely, Forgács Noel, Kolbert Arnold, Ódor Barnabás, Ódor Benedek, Bálint Attila, Sándor-Láng Panna, Szenczi Noel, Sámán Gyöngyvér, Bán Szilárd, Kalmár Máté  

Egyesületünket a bírói karban Sandor Imre vezetőedző, nemzetközi bíró képviselte.

A verseny fontos állomása volt  a nyári világbajnokságra történő felkészülésnek. Az egyesület két válogatott tagja,  Sándor Imre és Vadász Tamás számára bíztató jel, a formagyakorlatban megszerzett első illetve második hely.
 
Reméljük, hogy ez a remek szereplés mindenkinek kellő motivációt ad a további karate gyakorláshoz és az izzasztó, gyakran fárasztó edzésmunkához. Megyünk tovább az úton, csak így tovább, hajrá BATTA!!!