Hírek

Európa Bajnokság beszámolója

2011. május 27-29. között sikeresen lezajlott a hazai rendezésű 12. SKIEF Európa Bajnokság Székesfehérváron. A rendezvényen 18 ország több mint 600 versenyzője mérette meg magát és adta tanúbizonyságát, a kiváló felkészültségének.

A 93 főből álló Magyar Csapat az országok közötti előkelő 6. helyen végzett.

A SKI MSz válogatott tagjaként a battai karatésok is nagymértékben részesei voltak ennek a szép sikernek. Pénteken a Master kategóriában Fodor Attila 5. helyezést szerzett. Almási Loretta a Junior lányok között katában 9. és kumitében pedig a kiváló 5. helyezést harcolta ki.

Register to read more...

Karate Európa Kupa - Verseny a hegyek között

Nagy pelyhekben esett a hó február 19-én szlovéniában, amikor Ruse városának stadionjába.a magyar csapat tagjaként  27 klub 300 versenyzője között a százhalombattai karate csapat is bevonult a megynyitó ceremóniára. A meghívásos nemzetközi versenyen Szlovénia, Szlovákia, Szerbia, Olaszország és Magyarország legjobb karate klubjai és válogatott versenyzői mérhették össze tudásukat és készülhettek a májusban hazánk által megrendezendő SKIF Karate Európabajnokságra.

Sensei Koike edzések - beszámoló

Pezseg a karate élet Battán

A 2011-es esztendőben is, ahogy azt már eddig is megszokhattuk rendületlenül dolgoznak a karate szerelmesei városunkban.  Január 9-én volt az első rendezvény, amellyel az ország távoli városaiból is idecsábítottak több mint 70 karatékát. Mindannyian együtt edzhettek a Battai csapattal a Yutaka Koike 5. danos mester által vezetett rendkívül magas technikai színvonalú edzéseken.

Nyári tábor beszámoló 2010

A Százhalombattai Karate Egyesület idén 2010.06.21 – 26-ig Balatonszemesen tartotta éves edzőtáborát. A táborba – szokás szerint – ellátogatott az SKI Magyarországi Szövetségének immár teljes vezérkara, valamint idén először az IJKA Szövetség egyik edzője is megtisztelt minket jelenlétével. Így a „szokásos” magas színvonalú edzések mellé sikerült becsempészni a - ma már sajnos nem élő IJKA exelnök, - 9. Danos Asai mester kedvenc speciális nyitott kezes technikáit is, amik igazán nagy érdeklődést keltettek a battai tanítványokban. Az idő sajnos ezúttal nem volt kegyes hozzánk, ugyanis szinte végig esett az eső, és így a Balaton vizét nem élvezhettük. Azonban így is jól teltek a napok, hisz közös játékokkal, csapatépítő foglalkozásokkal, éjszakai edzésekkel színesítették az edzők az egyébként is sűrű, edzésekkel teli programot.