Korábbi híreink

Hírek

Rendőrökkel csaptak össze a battai karatésok

A BM Országos Karate és Kick-boksz Bajnokság szeptember 17-én, szombaton Debrecenben került lebonyolításra. Az esemény különös presztízzsel bír a belügyi szervek dolgozói körében. A sportszerűség itt alapvető és magától értetődő dolog, ám a ringben nem volt barátság, kemény harcok folytak a győzelemért. A WKF és full-contact szabályrendszerben megrendezésre került összecsapásokon több országos és nemzetközi hírű karatéka, illetve kick-boksz harcos is megmutatta tudását.  A versenyen az ország szinte minden megyéje képviseltette magát 21 csapat és 100 versenyző részvételével zajlott a viadal. 

Bővebben...

SKI MSZ tisztújító közgyűlés

2011. júliusában rendben lezajlott az SKI MSZ (Shotokan Karate International Magyarországi Szövetsége) éves közgyűlése, ami egyben tisztújító közgyűlés is volt, hisz az eddigi elnökségnek lejárt a 4 éves mandátuma. (Eddigi elnökség: Lovász György, alelnökök: Bucsk-Tonk Dóra, Dudás Lajos). Az a megtiszteltetés érte az egyesületünket, hogy az eddigi munkánk és eredményeink elismeréseképpen Fodor Attilát is beválasztottak az elnökségbe.

Az új elnökség:

Elnök: Lovász György

alelnökök / elnökségi tagok:

Bucsk-Tonk Dóra, Cziráky Zoltán, Béres János, Fodor Attila

Az új tisztséghez gratulálunk. 

Európa Bajnokság beszámolója

2011. május 27-29. között sikeresen lezajlott a hazai rendezésű 12. SKIEF Európa Bajnokság Székesfehérváron. A rendezvényen 18 ország több mint 600 versenyzője mérette meg magát és adta tanúbizonyságát, a kiváló felkészültségének.

A 93 főből álló Magyar Csapat az országok közötti előkelő 6. helyen végzett.

A SKI MSz válogatott tagjaként a battai karatésok is nagymértékben részesei voltak ennek a szép sikernek. Pénteken a Master kategóriában Fodor Attila 5. helyezést szerzett. Almási Loretta a Junior lányok között katában 9. és kumitében pedig a kiváló 5. helyezést harcolta ki.

Bővebben...

Karate Európa Kupa - Verseny a hegyek között

Nagy pelyhekben esett a hó február 19-én szlovéniában, amikor Ruse városának stadionjába.a magyar csapat tagjaként  27 klub 300 versenyzője között a százhalombattai karate csapat is bevonult a megynyitó ceremóniára. A meghívásos nemzetközi versenyen Szlovénia, Szlovákia, Szerbia, Olaszország és Magyarország legjobb karate klubjai és válogatott versenyzői mérhették össze tudásukat és készülhettek a májusban hazánk által megrendezendő SKIF Karate Európabajnokságra.