Hírek

Ötödik Kawasoe-tábor

Ötödik alkalommal tett eleget a Százhalombattai Karate Egyesület meghívásának Norio Kawasoe 8. Danos mester. Közreműködésével közel száz sportoló fejlesztette technikai tudását a május első hétvégéjén megtartott edzőtáborban Százhalombattán.

Register to read more...

Országos bajnoki címvédések Zalában

 Összesen 19 klub 130 versenyzője lépett a küzdőtérre szombaton az Atrox Kupáért kiírt SKIF szabályrendszerű shotokan karate országos bajnokságon. A mezőnyben a százhalombattai klub versenyzői is 15 fővel indultak. Az egész napos csaták két fő kategóriában (formagyakorlatok és küzdelem) zajlottak és csapatunk tagjai a tőlük megszokott kiemelkedően szép eredményeket érték el.

Register to read more...

Rendőrökkel csaptak össze a battai karatésok

A BM Országos Karate és Kick-boksz Bajnokság szeptember 17-én, szombaton Debrecenben került lebonyolításra. Az esemény különös presztízzsel bír a belügyi szervek dolgozói körében. A sportszerűség itt alapvető és magától értetődő dolog, ám a ringben nem volt barátság, kemény harcok folytak a győzelemért. A WKF és full-contact szabályrendszerben megrendezésre került összecsapásokon több országos és nemzetközi hírű karatéka, illetve kick-boksz harcos is megmutatta tudását.  A versenyen az ország szinte minden megyéje képviseltette magát 21 csapat és 100 versenyző részvételével zajlott a viadal. 

Register to read more...

SKI MSZ tisztújító közgyűlés

2011. júliusában rendben lezajlott az SKI MSZ (Shotokan Karate International Magyarországi Szövetsége) éves közgyűlése, ami egyben tisztújító közgyűlés is volt, hisz az eddigi elnökségnek lejárt a 4 éves mandátuma. (Eddigi elnökség: Lovász György, alelnökök: Bucsk-Tonk Dóra, Dudás Lajos). Az a megtiszteltetés érte az egyesületünket, hogy az eddigi munkánk és eredményeink elismeréseképpen Fodor Attilát is beválasztottak az elnökségbe.

Az új elnökség:

Elnök: Lovász György

alelnökök / elnökségi tagok:

Bucsk-Tonk Dóra, Cziráky Zoltán, Béres János, Fodor Attila

Az új tisztséghez gratulálunk.