Korábbi híreink

Hírek

Ötödik Kawasoe-tábor

Ötödik alkalommal tett eleget a Százhalombattai Karate Egyesület meghívásának Norio Kawasoe 8. Danos mester. Közreműködésével közel száz sportoló fejlesztette technikai tudását a május első hétvégéjén megtartott edzőtáborban Százhalombattán.

Bővebben...

Országos bajnoki címvédések Zalában

 Összesen 19 klub 130 versenyzője lépett a küzdőtérre szombaton az Atrox Kupáért kiírt SKIF szabályrendszerű shotokan karate országos bajnokságon. A mezőnyben a százhalombattai klub versenyzői is 15 fővel indultak. Az egész napos csaták két fő kategóriában (formagyakorlatok és küzdelem) zajlottak és csapatunk tagjai a tőlük megszokott kiemelkedően szép eredményeket érték el.

Bővebben...

Rendőrökkel csaptak össze a battai karatésok

A BM Országos Karate és Kick-boksz Bajnokság szeptember 17-én, szombaton Debrecenben került lebonyolításra. Az esemény különös presztízzsel bír a belügyi szervek dolgozói körében. A sportszerűség itt alapvető és magától értetődő dolog, ám a ringben nem volt barátság, kemény harcok folytak a győzelemért. A WKF és full-contact szabályrendszerben megrendezésre került összecsapásokon több országos és nemzetközi hírű karatéka, illetve kick-boksz harcos is megmutatta tudását.  A versenyen az ország szinte minden megyéje képviseltette magát 21 csapat és 100 versenyző részvételével zajlott a viadal. 

Bővebben...

SKI MSZ tisztújító közgyűlés

2011. júliusában rendben lezajlott az SKI MSZ (Shotokan Karate International Magyarországi Szövetsége) éves közgyűlése, ami egyben tisztújító közgyűlés is volt, hisz az eddigi elnökségnek lejárt a 4 éves mandátuma. (Eddigi elnökség: Lovász György, alelnökök: Bucsk-Tonk Dóra, Dudás Lajos). Az a megtiszteltetés érte az egyesületünket, hogy az eddigi munkánk és eredményeink elismeréseképpen Fodor Attilát is beválasztottak az elnökségbe.

Az új elnökség:

Elnök: Lovász György

alelnökök / elnökségi tagok:

Bucsk-Tonk Dóra, Cziráky Zoltán, Béres János, Fodor Attila

Az új tisztséghez gratulálunk.