Hírek

Újra Szlovénia

2008 02 23-án Szlovéniában vettünk részt egy nemzetközi versenyen, ahová 3 ország kb. 150 versenyzője nevezett. Mivel támogatást nem kaptunk, saját költségből fizettük az utazást, nevezést és a szállást, ezért a szűkös keret miatt csak négy versenyzővel indulhattunk. Nagy büszkeségünkre a versenyről mind a négy battai versenyző éremmel a nyakában tért haza. Örömteli előre haladás, hogy míg katában (formagyakorlat) a szubjektív megítélés miatt csak a nyolcas döntőkig jutottak a fiatal versenyzők, addig kumitéban (küzdelem) egyértelmű fölényünket bizonyítottuk.
Eredmények:
- Voda Viktória kumite 2. hely (14 év + 60 kg, barna és fekete öv)
- Osztovics Brigitta kumite 3. hely (14 év + 60 kg, barna és fekete öv)
- Angyal Ádám kumite 3. hely (14 év + 60 kg, barna és fekete öv)
- Fodor Attila kata 2. hely (master)
Gratulálunk!
(Képgalériába töltöttünk fel képeket, ajánljuk mindenki figyelmébe.)

Európa Bajnokság Szardínián

2007.11.22 - 26 Shotokan Karate International Európa Bajnokság Olaszország, Szardínia

Anyagi kereteink sajnos csak 6 fő részvételét tették lehetővé az Európa Bajnokságon. A megmérettetésre a válogatott keret már több, mint 6 hónapja heti 4 edzéssel, valamint felkészítő táborokkal és versenyekkel gyakorol. Versenyzőink felkészültségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a 12 fős Magyar Válogatott felét a battai tanítványok teszik ki. Büszkék vagyunk rájuk.
Mivel ez az első ilyen versenyünk, így reális célnak a 8-as döntőbe jutást tűztük ki. 

Ippon Shobu Magyar Bajnokság 2007

2007. 11. 10. Ippon Shobu Magyar Bajnokság, Budapest

Egyesületünk 10 fővel vett részt a versenyen. A sajátunktól eltérő szabályrendszerben kellett teljesíteni, ettől függetlenül több dobogós hellyel büszkélkedhet egyesületünk. Fényképek mellékelve a galériában

Nyári edzőtábor beszámolója 2007

{mosimage}Egyesületünk idén a Balatonon tartotta nyári táborát. Mindenki egybehangzó véleménye szerint eddig ez a tábor sikerült a legjobban. Az éjszakai fürdőzések, vizi edzések, és tábortűz mellett természetesen idén is volt vizsga, és izzasztó edzések.

{mosimage}Az idei év egyértelmű szenzációja Sensei Lovász György volt, aki - elfogadva meghívásunkat - 3 nagyon tanulságos és persze igen fárasztó edzéssel ajándékozta meg egyesületünket. Az SKI Szövetség Magyarországi 5. Danos vezetője mindenki számára érdekes edzéseket tartott, rámutatva arra nem elhanyagolható tényre, hogy van még mit tanulnunk, van még hová fejlődnünk.

Egyesületünk a tábor után szeptember 10-étől gőzerővel folytatja edzéseit, készülve egy szeptemberi, Szlovéniai nemzetközi megmérettetésre, valamint a Magyar Bajnokságra, az Európa Bajnokságra Szardínia szigetén, illetve december 8-án egyesületünk rendezi meg az SKI Országos Bajnokságát Százhalombattán.

A versenyeken kívül több felkészítő edzőtáborban is részt fogunk venni, valamint az év végén egy több, mint 100 fős tábort tartunk a SZISZKI-ben.

Az Európa Bajnokságra szponzorok jelentkezését várjuk.