Hírek

SKI MSZ Országos Bajnokság 2018

Karateöröm 
Várakozáson felül szerepeltek a battai versenyzők a Shotokan Karate International MSZ Országos Bajnokságon április 7-én Kőszegen
Tizenöt egyesület közel 200 versenyzője között - sajnálatos betegségek és sérülések miatt - csupán 10 versenyző képviselte Százhalombattát, de ők szívvel-lélekkel harcoltak és bizonyították, hogy a felkészülés során elvégzett munka nem volt hiábavaló.

A battaiak a csapatverseny ötödik helyén végeztek öt arany-, öt ezüst- és négy bronzéremmel, valamint három negyedik helyezéssel. Már a legfiatalabbak között is komoly meglepetések születtek: Lakatos Péter a 9-10 évesek mezőnyében élete első versenyén ezüstérmet szerzett kumite és kata versenyszámokban, őt csak csapattársa, Kövesi Márk előzte meg, aki rendkívül határozott hozzáállással mindkét versenyszámban a dobogó legfelső fokára állhatott. Bán Szilárd a 14-15 évesek kumite versenyében okos, taktikus küzdelemmel harmadik helyezett lett, méltó ellenfele volt a nála képzettebb és rutinosabb küzdőtársaknak. A hölgyek versenyében duplázott Lengyel-Eve Tímea, aki aranyérmet szerzett kata és kumite versenyszámban, egyaránt kimagaslóan teljesítve. Sámán Gyöngyvér katában bronz-, kumitében ezüstérmet kapott. A felnőtt férfiak 35 éves korosztályában Cseh Kornél és Erdődi László is kiválóan szerepelt. Formagyakorlatban a dobogó második és harmadik fokára állhattak a kezdő illetve a haladó kategóriában. Sándor Imre arany-, Vadász Tamás ezüstérme is egyértelmű siker a masters kata népes mezőnyében. Sándor Imre vezetőedző a bírói karba is felkérést kapott.
A versenyen nyújtott kiváló szereplés remek kezdete a 2019. évi világbajnokságra történő felkészülésnek.

Minden versenyzőnek gratulálunk!
 

Edzésidőpontok

Figyelem!

Edzésidőpontok a 2018/19-es tanévben.

Haladó edzések:

Kedd :18:00-20:00  /20:00-20:30 kötetlen gyakorlási lehetőség   (1.sz Általános iskola kis tornaterm)
Szerda: 18:15-19:15 (Arany János Általános Iskola Tükrös terem)
Csütörtök: 19:00-20:30  /20:30-21:00 kötetlen gyakorlási lehetőség   (1.sz Általános iskola kis tornaterm)

 

Kezdő edzések:

Kedd :17:00-18:00  (1.sz Általános iskola kis tornaterm)
Szerda: 17:00-18:00 (Arany János Általános Iskola Tükrös terem)
Csütörtök: 18:00-19:00    (1.sz Általános iskola kis tornaterm)

 

 

 

Balatoni nyári tábor

Nyár, Balaton, Karate!

A "szokott helyen" Balatonszemesen 2013-ban is megrendezésre kerül az évi nyári edzőtábor (elhelyezés: 4, 5, 6 ágyas szobában fürdőszobával, napi 3x étkezés és napi 2x edzés). A rendezvény péntektől (06.28.) Országos Shotokan Karate International Hungary rendezvénnyé növi ki magát sok neves mester és válogatott kumite és kata edző teszi tiszteletét a helyszínen, akiktől rengeteget lehet és kell is tanulni. Aki már volt táborban biztosan szívesen jön újra, aki még nem annak itt az idő és a kiváló lehetőség, hogy kipróbálja

 

Részletes információ a plakáton, sokszorosítható, másolható megosztható.

 

Adó 1 %

Tisztelt karatés és "kevésbé karatés" Ismerőseink!

Ezúton tájékoztatunk titeket, hogy most lehetőségetek van óvodás és iskolás gyermekek testi - lelki és szellemi fejlődését segíteni az adótok 1 %-ával. A Százhalombattai Karate Egyesület 1999. június 15-én alakult sportegyesület, amely így jogosult az 1 %-os támogatásra. Egyesületünk az eddig felajánlott összegeket verseny-nevezésekre, gyakorló és védőfelszerelésekre, valamint táboroztatásra használta fel. Amennyiben úgy döntesz, hogy adód 1 %-át e nemes célra fordítod, azt az alábbi adószámon teheted meg:

 

18685822-1-13

Köszönettel és tisztelettel:

A Százhalombattai Karate Egyesület tagjai.